Personal coaching

Je stem is je akoestische visitekaartje. Of zoals de Fransen het zo mooi zeggen: C’est la ton qui fait la musique’… het is de toon die de muziek maakt.

Je kunt de inhoud van de presentatie nog zo goed voorbereiden, als je niet naar je vocale mogelijkheden en lichaamstaal kijkt, verlies je kracht en impact.

Een goede stem- en spreektechniek versterkt dan ook je persoonlijke communicatie. Persoonlijke begeleiding kan daarbij helpen. Samen maken we de leervraag helder en duidelijk:

Welke kwaliteiten zijn aanwezig?

Hoe kunnen deze versterkt worden?

Waar ligt je kracht?

Hoe gebruik je deze om in te zetten in je eigen persoonlijke presentatiestijl?

Via een op maat gesneden aanpak leer je zo te werken aan het versterken van je eigen performance.

Zo wordt het programma afgestemd op jouw persoonlijke wensen en vragen.

Bij deze vorm van maatwerk kan als extra leermoment professionele video opnames ingezet worden. Je ziet dan als het ware via een ‘spiegel’ hoe je overkomt en hoe anderen dat ervaren. Dat maakt deze coaching heel krachtig en effectief.

Voice with a heartbeat

Wil je weten wat jouw stem werkelijk zegt? Zit je op het juiste spoor, wil je meer en een stap verder in je leven of loopbaan? Door te luisteren naar je eigen stem, zowel je innerlijke stem als je spreekstem, ontdek je wat er meer is en kan. Je stem is de brug tussen je hoofd en je hart. Tussen je verstand en je gevoel. Alles wat daartussen zit is een reflexie van jou als persoon. Durf je niet alles te zeggen wat je zou willen, dan is dat hoorbaar, zichtbaar. Zit je goed in je vel en kun je de wereld aan, ook dat is hoorbaar.

Jouw stem, jouw klank is de uitkomst van jouw gedachten en gevoelens.

Deze coaching is inspirerend, vernieuwend, praktisch en richt zich vooral op wat je wel wilt. En wat je kunt doen om daar te komen.

Visualisation and Voice:

De kracht van je gedachten is groter dan we denken. We kunnen ons letterlijk gek maken door negatieve gedachten te hebben over ‘Wat als….’
- Wat als ik een black-out krijg
- Wat als ze merken dat ik niet alles weet
- Wat als mijn verhaal niet zo goed is als het lijkt...

Deze coaching reikt technieken aan om met meer zelfvertrouwen een presentatie of gesprek te voeren m.b.v. concrete en bewezen visualisatie technieken.

Gericht op mindset, een juiste ademtechniek en ontspanning. Makkelijk, zelf toepasbaar en met merkbaar resultaat.

Zo ga je met vertrouwen en ontspanning dat ene belangrijke gesprek of presentatie in. Zonder hartkloppingen. Zonder spanning. Met vertrouwen. Met plezier.

De kracht van adem

Iedereen kan leren spreken met een prettige, overtuigende stem.
Een belangrijk onderdeel hierbij is de adem.

De adem is de sleutel waar het omdraait. Hij is van grote invloed op jouw houding, stem en articulatie, je gemoedstoestand (spanning en ontspanning), je verstaanbaarheid energie en gezondheid.

De adem is de basis van je verbale communicatie. Leer je adem in te zetten als krachtbron. Je merkt direct het verschil je voelt je zekerder, meer energie en je stem klinkt krachtig en met meer dynamiek.

In deze op maat gemaakte begeleiding leer je doeltreffend, direct en met merkbaar resultaat de ademoefeningen in te zetten.

Stemprestatie bellen of mailen? Dat kan!

Heb je een vraag? Of wil je meer informatie?
Bel of app gerust: 06-23462338

Uiteraard kun je ook mailen: info@stemprestatie.nl of gebruik het contactformulier.

We geven je altijd binnen twee werkdagen een antwoord en vaak sneller.
Overdag geven we regelmatig coaching en training, dan kan het zijn dat
we je niet direct te woord kunnen staan.

Wel lezen we de mail tussendoor en komen dan zo snel mogelijk op je vraag terug.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*