Annemieke Rhee-Sipkema (1968) is initiatiefnemer en de drijvende kracht achter het stem- en presentatiebureau 'Stemprestatie'.

Haar fascinatie voor de stem en de wijze waarop stem van grote invloed is op onze communicatie heeft haar altijd enorm geboeid.

Na ruim 18 jaar gewerkt te hebben als logopediste, leidinggevende en projectleider heeft zij haar expertise vergroot en verdiept.

Haar passie en missie is mensen hun verhaal laten vertellen zoals het is. En zoals zij het willen vertellen. Met zelfvertrouwen. Met plezier. Met impact.

Door diverse studies, opleidingen en onderzoek -zowel in binnenland als buitenland- heeft zij haar opgedane kennis en vaardigheden gecombineerd en zo nieuwe technieken ontwikkeld.

Annemieke Rhee-Sipkema

Altijd op zoek naar nieuwe, praktische, leuke oefeningen en ideeën die innoverend zijn op het gebied van stemcoaching en presentatie.

Door het coachen en trainen van meer dan duizenden mensen over de afgelopen jaren, maakt dat zij een gewaardeerd vakexpert is in haar vakgebied.

"Wat maakt dat we naar iemand luisteren, tot actie over gaan en invloed hebben? Je stem is hierbij een cruciaal instrument. Met je stem kun je een ruzie starten of de liefde verklaren. Wat is de impact van jouw stem op jouw communicatie?"

"Hoe klink jij vandaag?"

beijerosten-logo-3

Toen wij in 2006 besloten dat we opnieuw mediatrainingen zouden gaan verzorgen, was mijn eerste gedachte: “Daar hoort Annemieke bij.” Ik had al eerder met haar samengewerkt en was onder de indruk van haar vakmanschap en de fijne manier waarop ze cursisten kan begeleiden. En dat werd de start van een jarenlange samenwerking. We hebben samen veel mediatrainingen verzorgd. En nog steeds, na zoveel jaar, werken we er doorlopend aan onze trainingen nog waardevoller te maken voor onze klanten. Het onderdeel dat door Annemiek wordt verzorgd scoort altijd enorm hoog. En dat komt, naast haar vakmanschap, ook door haar scherpe observatievermogen en de manier waarop ze de deelnemers van feed-back voorziet. Altijd praktisch, altijd ondersteunend. Annemiek reikt instrumenten aan die de deelnemers na jaren nog zo uit de kast kunnen halen om hun mediaperformance aan te scherpen."

- Harm Beijer
Beijer & Osten

Opdrachtgevers van Stemprestatie:

bovenkant logo's
onderkant logo's