Teamtrajecten

Speciaal voor teams maakt Stemprestatie trajecten op maat op het gebied van stem, presentatie of communicatie. Afgestemd op de specifieke vragen die er op dat moment spelen in een team.

Onderlinge wrevel, implementatie van nieuwe werkwijze, elkaar beter leren kennen:

Het belangrijkste is contact met elkaar. Spreken met elkaar. Echt horen wat de ander te zeggen heeft.

De stem heeft daarbij ook een belangrijke rol: wat zeg je nu echt? Vaak ontstaan communicatieproblemen op basis van wat er niet gezegd wordt maar wel hoorbaar is aan de tone-of-voice van de ander.

Zeg maar eens: ‘Dat heb je goed gedaan’ op deze drie verschillende manieren:

  • Blij
  • Sarcastisch
  • Onverschillig
ziekenhuis riverenland

Het afgelopen jaar heb ik voor mijn collega Unitmanagers 4 trainingen georganiseerd met Annemieke. Elke training was heel divers en elke keer ontzettend inspirerend. Het unieke aan Annemieke is dat ze tijdens een training direct ingaat op de behoeften van de deelnemers en daar haar training ter plekke op aanpast. Annemieke is veel meer dan een stemcoach; je kunt haar voor meerdere facetten inzetten. Wil je bijvoorbeeld iets met je team doen? Denk aan teambuilding in energie en communicatie, bepaalde onderwerpen in communicatie versterken, presenteren, meer balans in je werk, hoe kom je over, etc. Het was een bijzondere en leerzame ervaring en ik zal haar zeker nog vaker benaderen voor trainingen. Ik gun iedereen deze persoonlijke groei die je met en door haar doormaakt. Dank je wel, Annemieke."

- Teuni van Santen
teamleider Radiologie administratie a.i. Radboud UMC Nijmegen

Goede communicatie, juiste bejegening en tone-of-voice technieken zijn belangrijke punten om met een team regelmatig aan te werken:

Vragen als:

  • Wat zeggen we nu echt tegen elkaar als team?
  • Wat willen we als team?
  • Waar stoppen we mee?
  • Waar gaan we vanaf nu mee bezig?

Stemprestatie heeft diverse programma’s ontwikkelt om via leuke en inspirerende stem- en spreek- en communicatie oefeningen hiermee aan de slag te gaan.

De begeleiding kan plaats vinden op locatie of op nader af te stemmen locatie en beslaat één of meerdere dagdelen. Graag reiken we de middelen aan om teams nog beter te laten presteren, samen te werken en met plezier aan de slag te gaan.

Stemprestatie bellen of mailen? Dat kan!

Heb je een vraag? Of wil je meer informatie?
Bel of app gerust: 06-23462338

Uiteraard kun je ook mailen: info@stemprestatie.nl of gebruik het contactformulier.

We geven je altijd binnen twee werkdagen een antwoord en vaak sneller.
Overdag geven we regelmatig coaching en training, dan kan het zijn dat
we je niet direct te woord kunnen staan.

Wel lezen we de mail tussendoor en komen dan zo snel mogelijk op je vraag terug.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*