Workshops & trainingen

Stemprestatie staat voor inspirerende, originele en waarom-hebben-we-dat-niet-op-school-geleerde workshops & trainingen: pakkend, praktisch en professioneel.

nspoh

Een heel inspirerende dag. Zowel praktisch als persoonlijk en dat in een veilige setting. Een dag vol goede energie en waar je vanaf het eerste moment op het puntje van je stoel zit en geïnteresseerd bent in wat er nog meer gaat komen. De tips die Annemieke geeft gebruik ik bijna dagelijks in mijn werk. Als docent is Annemieke erg goed benaderbaar en denkt mee met de deelnemers die zij in de groep heeft. Ook voor eventuele ‘nazorg’ staat ze altijd open. Een docent waar ik heel fijn mee samen werk."

- Elleke Bilderbeek
Opleider/Adviseur NSPOH

logo-deltion-college

Vanuit mijn rol als docent bij de opleiding ‘Instructeur MBO’ bij het Deltion College in Zwolle heb ik het genoegen Annemieke regelmatig in actie te zien. Al jaren nodigen wij haar uit workshops te verzorgen oor onze instructeurs in spe. Door haar expertise, uitstekende voorbereiding en aanstekelijke enthousiasme weet ze al in een dagdeel een sfeer van veiligheid, vertrouwen en ontspanning te creëren. Veel van onze deelnemers refereren nog gedurende hun hele opleiding aan deze workshop als iets waar ze ontzettend veel aangehad hebben voor hun carrière voor de klas. De manier waarop Annemieke haar workshops vormgeeft: interactief, actueel en zeer afwisselend maakt dat een ochtend voorbijvliegt. Bijna terloops, als vanzelf krijgen de deelnemers vele oefeningen en tips over stemgebruik en presentatietechnieken waar ze voor de rest van hun leven mee verder kunnen".

- Margot Leisink
Senior leraar / Opleider / Trainer Prove2move Opleidingsteam deltion

Createa better voicea powerful voicea practical voicea loving voicea caring voicea business voicea selling voicea influencing voicea motivational voicea transformational voicea magical voicea powerful voice